افتتاح اولین جشنواره دانشگاهی میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان

مدیرکل میراث فرهنگی،گردشگری وصنایع‌دستی استان سمنان گفت: «اولین جشنواره دانشگاهی میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان افتتاح شد.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، امیر کرم‌زاده روز یکشنبه 22 آبان ماه 1401 با اعلام این خبر گفت: «برای نخستین بار جشنواره دانشگاهی میوه و غذای قومس با همکاری کمیته گردشگری این اداره‌کل در دانشگاه سمنان برگزار شد.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان تأکید کرد: «این جشنواره با هدف حمایت از فرهنگ غذایی به‌ عنوان ایرانی‌ترین کالا، استعدادیابی آشپزی در استان، افزایش شادابی و نشاط در مردم و ترویج گردشگری غذا با برپایی 25 غرفه از 22 تا 24 آبان ماه در دانشگاه سمنان در حال برگزار است.»

کرم‌زاده افزود: «برگزاری کارگاه‌های آموزش آشپزی، مسابقات آشپزی، مسابقات بومی و محلی، مسابقات بازی‌های فکری، حضور اقوام ایرانی ازجمله برنامه‌های این جشنواره است.»

او با بیان اینکه محورهای جشنواره، غذای سالم، غذای محلی تمامی مناطق کشور، غذای ساده و ارزان، فرآورده‌های میوه، غذاهای نوآورانه، کیک و شیرینی‌های محلی، نان محلی، نوشیدنی‌های محلی و سالم است، گفت: «از جمله مزایای شرکت در این جشنواره استعدادیابی در بخش‌های آشپزی و بازی‌های فکری است.»

در پایان این جشنواره به غرفه‌های برتر و برگزیدگان مسابقات جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر 14010822863920

برچسب‌ها